Postita automatisoi kirjeiden ja verkkolaskujen lähettämisen


Postita on palvelu, joka tulostaa ja kuorittaa vastaanotetun aineiston C5-kirjekuoreen sekä lähettää kirjeen toimitettavaksi Tämän lisäksi Postita:n kautta voi lähettää myös verkkolaskuja.

Postita-palvelussa ei ole avausmaksuja tai kiinteitä kustannuksia. Maksat vain lähetyksistä. Palvelun voi tilata myös laskutuksella.

Näin Postita toimii

Postitan käyttäminen voidaan esittää yksinkertaisessa tapauksessa näin:

  1. Syötä laskutustietosi "Tili ja asetukset"-välilehdelle tai siirrä palveluun rahaa luottokortilla tai tilisiirrolla
  2. Lataa tiedostoja palveluun postitettavaksi.
  3. Vahvista postitukset.
  4. Postita-palvelu tulostaa, kuorittaa ja lähettää postituksesi.

Postita-tilille voi lisätä saldoa joko luottokortilla tai tilisiirrolla. Hyväksyttyjä luottokortteja ovat mm. Visa ja Mastercard.

Postita palveluun voi siirtää tiedostoja omalta tietokoneelta PDF-tiedostomuodossa tai käyttämällä Postita-verkkotulostinta, joka toimii kuin tavallinen tulostin. Tämä tarkoittaa sitä, että voit tulostaa tiedostoja suoraan käyttämästä tekstinkäsittelyohjelmasta tai muusta sovelluksesta.

Voit myös integroida Postitan yrityksesi omaan järjestelmään käyttämällä HTTP-API tai FTP-rajapintoja tiedostojen siirtämiseen. Tällöin postitukset myös vahvistetaan automaattisesti. Voit myös siirtää palveluun Finvoice-muotoista aineistoa, jolloin laskusta muodostetaan automaattisesti PDF-tiedosto valitsemallasi laskupohjalla.

Postitukset on mahdollista tarkistaa ennen kuin ne lähetetään. Tässä vaiheessa saatat haluta varmistaa, että kirjeessä on osoitetiedot oikealla kohdalla. Postita tarjoaa esikatselumahdollisuuden, joka esittää mihin kohtaan kirjettä kirjekuoren ikkuna sijoittuu. Voit myös muuttaa kirjeesti postitusluokkaa ja väriasetusta ennen vahvistamista.

Ennen vahvistamista voi myös muuttaa kirjeesti verkkolaskuksi. Tätä varten palvelussa on verkkolaskueditori, jolla pystyt luomaan laskun.

Kun haluat lähettää kirjeesi, sinun tarvitsee vain vahvistaa ne.

Vahvistetut kirjeet ja verkkolaskut siirrettään tulostukseen joka arkipäivä klo 11. Tällöin aineisto tulostetaan ja pakataan ikkunalliseen C5-kirjekuoreen. Tulostus ja kuoritus tehdään luotettavasti ja täysin automaattisesti.